Новини

Секрети вибору Доброго цукру 

Сахароза - вагомий поживний елемент, який неодбхідний мозковій діяльності.
В Україні найпоширенішими видами цукру рахується тростинний і буряковий цукор. Основна відмінність між ними це сировина з якої вони виробляються. Тростинний цукор виготовляють з тростини, яка на відміну від бурякового цукру не  проходить обробку, що називається "перекристалізація", звідси і притаманний коричневий колір, по якому ми звикли визначати якість цукру. Більш темніший значить більш натуральніший чи органічніший. Насправді це міф, буряковий цукор по якості не поступається тростинному, а якщо виключити перекристалізацію, то по суті вони однакові.  Головна відмінність між тростинним  і буряковим  цукром — процес виробництва. У цих видів цукру слегка відрізняється смак, тому їх використовують трішки в інших цілях.  Для капамелізація, тростинний цукор краще підійде, а ось для цукрової пудри - буряковий.